28 Aralık 2009

AMİGURUMİ BEBEK


BU DA BENİM FINDIK KURDU.BU YAŞIMA GELDİM HALA BEBEK ÇOK SEVİYORUM.KENDİM İHTİYARLADIM DA RUHUM ÇOCUK HALA. HAFTA SONU ÇINAR YOKKEN KENDİME ÖRDÜM.ELİMDE TIĞ GÖRDÜKÇE BANA NE ÖRÜYORSUN DİYE SORUYOR.
AMA BENİM ÖRDÜĞÜM OYUNCAKLARI NASIL SEVİYOR ONLARLA NASIL MUTLU OLUYOR,GÖRMENİZİ İSTERDİM.ŞANSLI DİYORSUNUZ YORUMLARINIZDA BANA,BÜTÜN ÇOCUKLAR ŞANSLI VEDE ŞANSLARI BOL OLSUN YAŞAMLARI BOYUNCA.ELİ TIĞ TUTAN ETRAFINDA ÇOCUK OLAN HERKEZ DENESİN BENCE GÖRECEKSİNİZ ONLAR İÇİN YAPILDIĞI İÇİN HERHALDE NASIL SEVİNİYORLAR VE NASIL SEVEREK OYNUYORLAR.ARKADAŞLARIM NEREDE DİYE GİRİYOR BİZİM FARE HER SABAH.



15 yorum:

Sevtap dedi ki...

Ellerine sağlık ninecim nekadar çılgın bir bebek olmuş böyle çok çok güzel olmuş ninecim.

noyumberry dedi ki...

Ellerinize sağlık çok güzel olmuş:)
sanırım eliniz tığ tuttuğu sürece
nice güzellikler çıkaracağınıza
eminim...sevgiler..

DenDen dedi ki...

Güle güle oynasın

kedicibasi dedi ki...

çok şirin olmuş nineciğim güle güle oyna:))Ben de çok severim oyuncakları ve çizgi filmleri.30 a 4 var ama ben hala çocuğum galiba:))

Hayal Arkadaşlarım dedi ki...

Büyüdükçe daha da kıymetini biliyorlar bu oyuncakların ninecim. Benim cimcime yeni bir oyuncak ördüğümü görsün hemen yorumluyor. Şurası şöyle olmuş, burası böyle diye.

Eline sağlık ninecim. Yine pek bir sevimli olmuş. Sevgiler.

bahar yorgun dedi ki...

ninem ellerine sağlık sen ne yaparsında güzel olmaz :))

sibel dedi ki...

Allah nazardan saklasın ninem,torunun olasım geliyor.sevgiler.

sesiber dedi ki...

Ninecim bu kız çok şeker olmuş. Pek te havalı, ellerine sağlık.

asosh dedi ki...

eline sağlık neşe teyze...gönderdiğin maili henüz açıp bakabildim çokkk teşekkür ederim nihayet bende oğluşuma örebileceğim...tekrar teşekkürler

Elifin Terazisi dedi ki...

Güle güle oynayın, hatta ben de geleyim evcilik oynayalım.Sevgiler:)

icimdeki yolculuk dedi ki...

ninecim çok güzel olmuş .ayrıca şanslı benim kedim değil blog sahibinin kedisiydi ölmedi yane:)) tasarımda bugun adlı blog arkadaşım blogunu kapattı yaa:(((

kim•ber•ly dedi ki...

Thanks for following my blog! I love your crochet doll. I'm currently working on a crocheted nativity set that I hope to finish and post pictures of soon.

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

ablacığım gençlik yaşta değil bence ruhta onun için hala gencim demek en çok sana yakışır:)) ellerine sağlık bu zarif hanım süper olmuş.
kapı süsü de mükemmel emeğine değmiş.
sevgiler öpüyorum

Mehtap dedi ki...

Ben sizin düşüncelerinizi birebir kendi çocuklarımda yaşıyorum.Küçük kızım(3,5 yaşında) bile herşeyin farkında ve hazır alınan oyuncaklardan daha çok seviyor,sahipleniyor.El emeği olduğunun ve annesinin yapmış olması daha bir değerli kılıyor adeta.Ben gerçekten hayranlık duyuyorum size.Bence de şanslılar.Allah sağlık,esenlikler versin.Nice nice senelere.

Adsız dedi ki...

ben beyza örgücü nine ben pembe panteri istiyorum.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin