03 Şubat 2011

RESSİM SEVERMİSİNİZ

FRİDA


FRİDA

GİZEM KARAYAVUZ
SÖMESTİR TATİLİMİZ KÜLTÜREL FALİYETLERLE GEÇİYOR.ÇINAR İLE TİYATROYA,YEĞENİM İLE FRİDA SERGİSİNE GİTTİK.EL İŞİ YAPMAYA VAKİT PEK YOK GİBİ.AKŞAMLARI BİRAZ ÖREBİLİYORUM .
İNŞALLAH SİZLER DE SAĞLIKLI HUZURLU TATİL GEÇİRİYORSUNUZDUR.HERŞEYE BOŞ VERİN,YAŞADIĞINIZ HER ANIN TADINI ÇIKARIN HAYAT ÇOK ACIMASIZCA GEÇİYOR.ÖLÜM GENÇ YAŞLI TANIMIYOR,MUTLU YAŞAYIN,ERTELEMEYİN.
YEĞENİME BİR BLOG AÇTIK,YAPTIĞI RESSİMLERİ YAYINLADIĞI.RESSİM SEVERSENİZ İZLEYEBİLİRSİNİZ.

6 yorum:

Nilgün Komar dedi ki...

geçen günde frida tokası yapmıştı kapkaracamdankelebek sonra bende merak edip kimdir diye araştırdım
çok hazin bir hayat hikayesi ile karşılaştım! örnek kadınmış sahiden!

hemen yeğenimizin bloğuna gidiyorum !!!

Adsız dedi ki...

tatili değerlendirmenin en güzel yolunu seçmişsiniz bence... Mutlu tatiller diliyorum. Yeğeninizin bloğu da hayırlı olsun..:)

Hayal Arkadaşlarım dedi ki...

Hayat gerçekten çok kısa ninemcim. Bir ince ipliğin ucunda yürüyüp gidiyoruz. O ipin neresine geçeceğimiz ise an meselesi. Dün kü olaya çok üzüldüm :(( Çok. Tatil ne güzel. Ben de bugün giriyorum tatile. Beyaz rüyaya gitmek üzere yola çıkıyorum yarın sabah. Yeni bloğu ziyarete gidiyorum hemen.

Unknown dedi ki...

HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER,GİZEMİMİ YALNIZ BIRAKMADIĞINIZ İÇİN

Afet Ergü Şaşmaz dedi ki...

Ablam, gecen geldiğimde senin fonun maviydi, yani sen saedece arka fonu değil şablonu tamamını değiştrimiştin, ama şimdi yine değişmiş, senin dediğin üçlü sütunu yaparım ama bana biraz müsade etmen lazım, şu anda üç kişi yarım bekliyor, onları yapınca yaparım çünkü iş uzun olucak, kusurbakma dönemedim hemen, ben başlayınca sana haber vericem tekrar, öptüm ellerinden.

rhr-ozgrkdn dedi ki...

Ziyaretiniz için teşekkürler.Kolay gelsin,gününüz güneşli olsun:)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin