17 Şubat 2011

BLOG HIRSIZI VAAARRRRRRR

HOBİCİYMİŞ,ŞEREFSİZ BİR HIRSIZ.EDA BENİ VE KENDİNİ BULMUŞ BEN DOLAŞINCA DEKOR GURU,HOBİ VAKTİ.................PEKÇOK YEMEK BLOGU OTOMATİĞE BAĞLAMIŞ.EMEK HIRSIZI BAŞKA NE DİYEYİM.BEN ŞİKAYETİMİ ETTİM.ÖFKEMİ ALAMADIM KÜFÜR DE ETTİM.ŞAŞTIĞIM ŞEY SPONSORLARI BİLE VAR.REKLAMCILAR HIRSIZLARA MI SPONSOR OLUYORLAR.EGER PARA KAZANIYORSA BU YOLLA HEPİNİZİN YERİNE BEN BEDDUA EDİYORUM.ALLAH BURNUNDAN GETİRSİN

21 yorum:

Sevtap dedi ki...

Ya ninecim bu kadar da olmaz ya.Yuh yazık ne aciz insanlar varya.Herşeyini koymuş bu kadar olur birçok blogcu arkadaşımızında varb ya.Avukat bir blogcu yokmu bu konuda bizi bilgilendirecek ya.Sinir oldum.Pis Hırsız.

EMİNE ÖZTÜRK dedi ki...

bedduanıza katılmamak elde değil ninem.... bunun yanı nda bu insanın prim yapması da düşündürücü doğrusu...

Kıbrıs Mağduru dedi ki...

ah ah bende şimdi akillihayat.com un hırsızıyla uğraşıyorum.. pervasızlıklarıda cabası..

Unknown dedi ki...

SENİN HIRSIZDA,BENİM,BETÜLÜN,HAYAL ARKADAŞLARIMINDA İŞLERİ VAR

fisunlahersey dedi ki...

ahhh ninecim benim bunlardan o kadar çok varki nette bu kadar sinirlenme olurmu :)

benim 4 yıl önce açtığım blogtan aldığı bebek yeleğini arkadaşın bi tanesi şimdi pasajda satış yapıyo tesadüfen buldum,üstüne üstlük bebek yeleği resminin üzerinde birde imzam var sen düşün artık yüzlüğü arsızlığı :(

öpüyorum seni ninem bozma sinirlerini

uğurböceği dedi ki...

kasetler cd ler için nasıl korsanlar varsa bloglardada hırsızlar türedi.ne ayıp birşey yaa..el işi yapamıyorsan insanlara yararlı olacak araştırmalar yap yada hangi alanda yeteneğin varsa onu yap.neden çalma olayı??çalma kelimesini kullanırken ben tuhaf oluyorum :( yüzleri kızarmıyor mu bunu yaparken,vicdan yok mu bunlarda....

Unknown dedi ki...

varmıymış acaba bir yaptırımı merak ettim.nasıl cesaret ediyorlar akıllara zarar yaptıkları:(
üzülmenizi anlıyorum.allah sabır versin.gelişmeleri(şikayetin sonucunu)paylaşırsınız
sevgiler

GÖNÜL dedi ki...

sevgili nine çok geçmiş olsun gördüm daha birçok blog var ne cesaret

birdy dedi ki...

okuyunca gezdim baktım, siznkini, figen ablanınkini ve bi kaç arkadaşınkini farkettim ilk planda, bi de yüzsüzce söyle yaptım böyle yaptım diyor.. yuhhh

NİLÜFERCE.... dedi ki...

AYNEN katılıyorum ninem başka bir bloğu olmalı yoksa rklam alamzdı,bir blogu var ve onun reklam kodunu kullanıyor bence usulsuz olduğu için alomaliye.com a bir mail atabilirsiniz ninem bende duyurdum arsız barınmasın..

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

şimdi şöyle bir bakındim tanıdığım o kadar çok kişinin emeği varki blogger niye engellemiyorki bunları????

Begonvilli Ev dedi ki...

Ahlaksız olan her alanda yapıyor yapacağını. Benim de başıma gelmişti. Benim bir yazımı alıp ufak tefek değişikliklerle altına imza koyup yayımlamışlar.

Afet Ergü Şaşmaz dedi ki...

Ninem sıkma canını, bu parazitlerin nesli tükenmez, bilakis mantar gibi çoğalırlar, hazıra konmak işlerine gelir haspaların.

Elifin Terazisi dedi ki...

Allah bildiği gibi yapsın bu asalakları

edaca dedi ki...

al bendende okadar nınemmmmm :(((((

Şenay- Doğam dedi ki...

Allah ıslah etsın boylelerını nınem..pişkin pişkin kendi yapmış gibi de anlatmış bir çok şeyi.. insanlar ne kadar cesur olabiliyor..

Adsız dedi ki...

ninecim kardeşim blogger da kötüye kullanımı bildir diye bir yer varmış oraya başvurnuş. Ayrıca googleada mail atmış ama reklamları için birkaç siteyede haber bırakmış. Bakalım birkaç güne belli olmazsa ve bu hırsızlık devam ederse hukuki yolları araştıracağım.
Bu ne yaaaa böyle hırsızlık olurmuu

sevim dedi ki...

ben anlamadım nine nasıl olunuyor blog hırsızlığı yani ne yapıyor ki sizin emeğinizi ben yaptım diye bloğuna mı koyuyor anlamadım anlatırmısın .....

Adsız dedi ki...

bir hırsızda....akillihayat diye bir blog çoğu kişinin örgülerini kendi yapmış gibi tarif ediyor

Hayal Arkadaşlarım dedi ki...

Aaaaa ninecim iki gün uğramıyorum bloğa ne gelişmeler oluyor. Her türlü kötü lafı hakediyor bunlar. Hangi blog bakamadım bilemedim ama çok şükür ki kapatıldı demişin son postunda. Hem işleri çalıyor hem de sponsor buluyor. İnanılır gibi değil. Bana onun sponsorları da düzmece gibi geldi Neşe Teyze.

yonca dedi ki...

geçmiş olsun diyeyim önce sonrada blogun kapandıgını yazayım..Ben bu tür blogları şikayet ediyorum hemen.
Ben de başkalarının emeklerini kulanıyorum AMA ismini vererek o blogun linkini ekleyerek.Kendim yapıp yazılarını kendim yazsam bile x arkaşın anlatımıyla yaptım ve blogunu ziyaret edin diyede bir not düşüyorum.Bir çoguna bilgilerini kulandıgımı haber veriyor ve linkle beraber kontrol etmesini istiyorum.İlk blog yazılarında unuttuklarım olmuştur onlardanda af diliyorum..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin