06 Şubat 2011

GENÇLER,GENÇ ANNELER KENDİNİZİ VE AİLELERİNİZİ KORUYUN

HEP ŞAL, HEP ÖRGÜ OLMAZ.GÜNLERDİR İÇİM İÇİMİ YİYİYORDU DİNLEDİKÇE OKUDUKÇA.BAKTIM BU GÜN  HOBİBOX     UZUN UZUN ANLATMIŞ.LÜTFEN OKUYUN.HEPİMİZİN SAĞLIĞI İÇİN ÖNEMLİ.
BU YAŞTAN SONRA BOŞ VER NİNEM DEMEYİN.ÇOCUKLARINIZI KENDİNİZİ KORUYUN.DÜNYADA KANSER RİSKİ EN YÜKSEK 6.ÜLKEYMİŞİK.OBEZİTEDE DE ÖYLE NE YAZIK Kİ.SİZLER ÖNLEM ALMAZSANIZ SAYI DAHA DA ARTABİLİR.BOŞ VERMEYİN SONRA KEŞKE DEMENİN KİMSEYE YARARI YOK.HEPİNİZE SAĞLIK DOLU BİR YAŞAM

2 yorum:

Begonvilli Ev dedi ki...

Ne yazık ki, insan sağlığını hiçe sayarak para kazanma derdine düşüp bu tür gıdaları üreten ve satanlara dur diyen bir yaptırım gücü yok ülkemizde. Tek çaremiz tüketici olarak bilinçlenip asla bu maddeleri içeren gıdaları tüketmemek. ''Hazır gıdaya hayır!''diyorum.

Hayal Arkadaşlarım dedi ki...

Nedir bu insanlardaki para hırsı! Göz göre göre insa sağlığı ile oynanıyor. Hazır gıdaya her zaman mesafeli durmuşumdur. İyi de etmişim. Kek, çikolata, şekerleme, her türlü hazır ve paketlenmiş gıdadan uzak tutmak gerek çocuklarımızı ve ailemizi. Doğa ana neyi sunuyorsa onu tüketmek gerek aslında. Geri kalan işlenmiş ve paketlenmiş her tür gıdadan da kaçınmak. İşin sırrı burada bence.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin