14 Ocak 2011

Şimdi listenizde gözüküyormuyuz???


Selammm, ben hobibox, ninem  bana mail atmış, sorun var diye, daha yeni fırsat bulabldim blog açmaya, bir kaç değişkilik yaptım. Şu anda bu yayın, okuma listenizde çıkıyormu, resim göüzüküyormu diye bir bakarmısınız. Eğer olmuyorsa ninemizin pc bir sorun var. Bunu anlayıp ona göre bir yol çizmek lazım.

25 yorum:

Unknown dedi ki...

Görüyorum blog listemde :)) tamamdır.

Sevgiyle kalın...

leyya dedi ki...

bloğumda sadece örgücü ninenin ismi görünüyor.resim yok maalesef:((ama sayfasındaki resmi görebiliyorum....özledik ablamızııııı.

Afet Ergü Şaşmaz dedi ki...

Ninem, ben yine kendi kumanda panelime geçtim, çıkmadan baktım, kendi kumanda panelinde resim ve yayın çok net çıkıyordu. Şimdi kendi bloguma baktım yine çıkıyor, sanırım sorun düzeldi, umarım öyledir yani,

Senin, "günlük düzenliyici" klasik seçimdeydi, yani eski görünümdeydi, bazen bu eski görünümlü düzenleyiciler bu soruna sepep oluyor, bu gibi sıkıntısı olanlar varsa "güncelleştrilmiş düzenleyiciyi" seçmeleri gerekir. Yani bu bahsettiğim, "post/gönderi yaptığımız pencere" oluyor. Ayrıca şablonun yani blogun "draft" olan şekle çevirdim, her zaman bu yayın blogunu kullanırsanız çalışmalarınız daha sorunsuz olur. Bu gibi sıkıntıları olanlara da çözüm olabilir diye senin nezdinde anlatmak istedim, yine olmazsa haber veririsin ninem bakarız başka yerlere. Öptüm pamuk ellerinden, sevgiler.

ÖZLEMCE dedi ki...

bu resmi ve yazıyı görebiliyorum

Unknown dedi ki...

AFET'CİĞİM SAĞ OL ÇOK UĞRAŞTIN.BEN DE HAMAN DENEDİM BURDAN YÜKLENMİYOR.SUNUCU HATASI DİYOR.

uğurböceği dedi ki...

bende görüyorum hem blog listemde hemde sizin blogunuzda :))

Afet Ergü Şaşmaz dedi ki...

Ninem sen hangi tarayıcıydan açıyorsun, internet Explorer mu, hangisinden açıyorsan bir başka tarayaıcya geç, Mozilla firefox yada google chrome dene, sende yüklü değilse, google bunları yaz, hemen indiriliyor zaten, ama benim burdan yükleniyor, demek senin sunucunda var prblem, ben firefox kullanıyorum, birde sen dene...

embir dedi ki...

bende görüyorum hem foto hem yazı gözüküyor

Unknown dedi ki...

afetim,ben dede gözüküyor.ama ben resim yükleyemiyorum.mozilla kullanıyorum ve inanhepsinle denedim.bilgisayar bbozuk herhalde.tamirciye nasıl anlatayım nesi bozuk olabilir

Afet Ergü Şaşmaz dedi ki...

Ninem pc de virüs olabilir, bazı virüsler özellikle trojanlar, şifreyle açılan bazı genel kullanıma açık sayfalara müdahale edebiliyor. Başka sorunu varmı pc nin,yavaş açılıyormu, aniden kasıyormu vs vs gibi, olmazssa sen şablonunu bi deiğitri, bazı şablon dosyaları tabiri cazise plak gibi bir yee takılıp kalıyor, zamanla bazı dpsyalar farkında olmadan işlevini kaybediyor, ya şablonunu değiştir yada en son pc format attır ninem, yine soracağın olursa sor, hemen gelirim:)

Afet Ergü Şaşmaz dedi ki...

Bu arada senin pc de çözüm bulununcaya kadar yayınlamak istediğin konular varsa gönder bana.

Unknown dedi ki...

formattan yeni geldi,mailde atılmıyor ressimler denedik olmadı.sen bu işi biliyorsun şablonumu dadeğiştiriverelin değince.

uğurböceği dedi ki...

şal ve kaktüs postları görünmüyor.meraktan çatlıcam walla :( pc ile ilgili sorun çıkınca insan çileden çıkıyor bu konuda sizin sıkıntınızı anlıyorum..

Afet Ergü Şaşmaz dedi ki...

Ninem tam anlamadım son yazdığını, şablonunu değiştireyim mi?

Afet Ergü Şaşmaz dedi ki...

Ayrıca senin resimler pc de, googlen picassa albümünde mi, ğer öyleyse,googlen devam eden sorunlu ürünlerin arasında oda var. Bence sen resimleri normal klasöre kaydet, başka resim düzenleyici kullan istersen.

Unknown dedi ki...

değiştir şablonumu dedim afetim.belki faydası olur.normal dosyadan yolluyorum ressimleri yine olmuyor

Sevtap dedi ki...

bende görüyorum:)

Afet Ergü Şaşmaz dedi ki...

Ama o zaman şu anki görünüm gidecek, nasıl bir header istersin, senin istediğin bişey varmı, değişkliği banamı bırakırsın?

Unknown dedi ki...

nasıl istersen yap afetim ben zaten beceremiyorum bana hep kızlar yapıyro bu seferki de senin içinden gelen olsun

Hayal Arkadaşlarım dedi ki...

Görüyorum, görüyorum...Yuppiiii

Afet Ergü Şaşmaz dedi ki...

Ablam, gündüz biraz işim var, dışarıda olucam, aciliyeti yoksa akşam üstü yapıcam olurmu? Ben bir kaç şey hazırladım zaten sadece, teknik kısmı kaldı.

Elifin Terazisi dedi ki...

Ninem, Atamızı görüyorum:)

mandalincikmazi dedi ki...

ben de görünüyor....

Afet Ergü Şaşmaz dedi ki...

ablam, sen biraz müsade et ben geldim, değiştiriyorum şimdi şablonun, aynı anda çakışmasın işlemler.

Nedret dedi ki...

Oh çok şükür. Çok da güzel olmuş tema. İkinize de sevgiler:)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin