07 Ekim 2010

TARHANA SEVERMİSİNİZ ?

TEMBEL NİNE DEMEYİN,BİLİYORSUNUZ DURUMUMU.36 YILDIR EV HANIMIYIM İLK KEZ BU YIL TARHANAMI YAPAMADIM.HAVALAR SERİNLEMEĞE BAŞLAYINCA TARHANA BURNUMDA TÜTMEĞE BAŞLADI.NETTE DOLAŞIRKEN AZMANLI TARHANAYLA KARŞILAŞTIM,ÇOK GÜZEL YORUMLAR ALMIŞTI DENEYELİM DEDİM.
SİPARİŞİM BİR GÜN SONRA ELİME GEÇTİ.BİZİM AİLEDEN TAM NOT ALDI GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL ,ÇOK LEZZETLİ ÖNERİRİM.
NOT:BABA TARAFIMIN LAKABI TARHANACILAR OLAN BİR AİLENİN KIZIYIM ANLARIM BİRAZ TARHANADAN.GÜVENEBİLİRSİNİZ

7 yorum:

Sevtap dedi ki...

Ninecim benim.Olsun bu senede böyle olsun.Sende seneye yaparsın tarhananı.Hem bizede tarifini verirsin ninecim.Bu arada afiyet bal şeker olsun ninecim benim.Öperim ellerinden.

Elifin Terazisi dedi ki...

Canın sağolsun ninem, seneye yaparsın inşallah. Bunu da sağlıkla tüketin :)

tosbagalar dedi ki...

Ben de bayılırım tarhanaya güle güle yemek nasip olsun nineciğim

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

canım ablacım sağlıkla afiyetle tüketin inş. ayrıca ev olayına da çok sevindim senin temiz kalbinle istediğin birşey dua olup yerini bulmuş. hayırlısıyla işleriniz yolunda gitsin kolaylar gelsin öpüyorum

Nedret dedi ki...

Ay amaan işin mi yok ayol? Ne tarhana yapmasıymış. Turşu dışında hiç uğraşmam ben öyle şeylerle. İşte bulmışsun güzel bir marka, oh yiyin afiyet olsun:)))

NİLÜFERCE.... dedi ki...

bana da aydından kayınvalideciğim gönderirdi ama bu sene oda yapamamış anneanneciğimiz denizliden yolladı ama az:(sen güvendiysen aldıysan denediysen kilosunu ne kadara aldın acaba ablam?:)

Unknown dedi ki...

waterlily ciğim,kilosu 10 tl 4,5 tl de kargo parası var.internet sitelerine gir fabrika çok temiz gözüküyor,lezzeti çok güzel

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin