08 Ekim 2010

İSTANBUL A KIŞ GELDİ


OH ÇOK ŞÜKÜR,ÖRGÜLERE BAŞLADIM.BİZİM FARECİK BÜYÜDÜ,YUVAYA BAŞLADI. MECBUREN BAŞLADI VE DE HERŞEYİN FARKINDA.KARDEŞİMİ O KADAR ÇOK SEVMİYOR ARTIK,AÇIK AÇIK DA SÖYLÜYOR.DİLEK TEYZEYİ BALKONDAN ATACAĞIM AŞAĞIYA GİTSİN DİYOR. ASLINDA ÇOK DA MUTLU ARKADAŞLARIYLA YİNE DE BANA PEK NAZLANIYOR.GARİBİM ZATEN 40 GÜNLÜKTEN BERİ YEŞE ANNE OKULUNA GELİYORDU.ALLAH HEPSİNİN YARDIMCISI OLSUN ÇALIŞAN ANNELERİN YAVRUCUKLARININ İŞİ ZOR.ARTIK EMEKLİ OLANA KADAR KOŞTUR DUR.ALLAH HEPSİNİN ŞANSINI BOL ETSİN,SAĞLIKLI ÖMÜRLER VERSİN. HIRKAYI İKİ GÜNDE ÖRDÜM DE RESMİNİ ÇEKMEYİ UNUTMUŞUM.OKUL KAPISINDA BEKLERKEN ÇEKİVERDİM.DEDE DE BUNU DA GÖRMESİNLER DEDİ DURDU.OLUR MU HİÇ KIZLARIM BENİ BEKLİYOR DEĞİP ÇEKMEĞE ÇALIŞTIM. PEK GÜZEL ÇIKMADI ARTIK KUSURA BAKMAYIN. ŞAPKA DA SİPARİŞ ETTİ HAFTASONU ÖRERİM İNŞALLAH.
HADİ HERKES ALSIN YÜNLERİ ŞİŞLERİ ELİNE.

12 yorum:

Sevtap dedi ki...

Aşkolsun dede biz görmeden olurmu hiç.Çok güzel olmuş ninecim ellerine sağlık.Seni aramızda tekrar görmek harika.

BirSen dedi ki...

Oleeeeey...ya$asin yün/$i$ sezonu!:) Bende örgü örmeyi cok özeldim, ama malesef $u siralar oraya buraya ko$turmaktan sadece ak$amlari bir iki sira öre biliyorum...bu beni tam olarak tatmin etmiyor ama olsun.
Hirkada cok güzel olmu$, ellerine saglik Ninecim.:)
Cok öptüm.

Begonvilli Ev dedi ki...

Çoook şirin olmuş. Ellerine sağlık canım.

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

ablacım ellerine sağlık sıcacık giyer oğluş artık. sevgiler öpüyorum

Unknown dedi ki...

Ellerinize sağlık sevgili örgücü ablam aramıza hoş geldiniz :) sevgiyle kalın...

Ayca Karaoglan dedi ki...

Ah ninecim ellerine sağlık, güle güle giysin inşallah. Sorma kış Ankara'ya da pat diye geldi. Gerçekten yünleri çıkarma vakti galiba :)

noyumberry dedi ki...

çok güzel olmuş ninem ellerine sağlık:)
Farecik çok şanslı senin gibi bir ninesi olduğu için:D
Sevgiler..

SEVKUT dedi ki...

Ellerine sağlık ninecim, sizi yine örerken görmek çok güzel. Benim kızımda artık İstanbul'da bende ona kalın atkılar öreyim artık. Çok soğumuş hava.

Unknown dedi ki...

Ne güzel Allah bana da uğrunda şişlerimi elime alabileceğim torunlar nasip etsin İnşallah.Ellerinize sağlık örgücü nine...

Aysultan... dedi ki...

Çok bilmiş kuzu :) ninecim eline emeğine sağlık iyi ki ekledin bu hırkayı :)
ellerine sağlık:)

http.belguzaranne.blogspot.com dedi ki...

merhaba eone sağlık çok şık olmuş hırka

leyya dedi ki...

özlemişim ya huu:))okudum ki sen de oldukça yoğunmuşsun neşe ablacım.aman sağlık olsun da gerisi hallolur.çınar büyümüşşş,okullu olmuuşş.daha çok güzelliklerini gör inşllh ablacım.öpüyorum.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin