23 Eylül 2010

DUALARINIZLA BİR MUCİZE GERÇEKLEŞDİ

BU FARECİK KADAR MUTLUYUM.
HEPİNİZDEN ALLAH RAZIOLSUN,ÖĞLE GÜZEL DUALAR ETTİNİZ Kİ BİR MUCİZE GERÇEKLEŞDİ.4 AYDIR KARDEŞİME VE KENDİMİZE EV ARIYORDUK.YANYANA OTURALIM DİYE 30 YILLIK EVİMİZDEN AYRILMAYA BİLE RAZIYDIK.YAŞADIĞIMIZ SİTEDE HİÇ SATILIK YOKTU.AİLEM İÇİN ZOR OLACAKTI ALIŞTIĞIMIZ YERDEN AYRILMAK AMA YAPACAK DA BİRŞEY YOK DEĞİP DURUYORDUK.İNANIN BANA BİR MUCİZE GERÇEKLEŞTİ VE ÖNÜMÜZDEKİ BLOKTA BİR DAİRE SATIŞA ÇIKTI.DAHA YAKINDA OLMASI İMKANSIZDI.ARAMIZ SADECE 10 METRE FİLAN. ŞİMDİ ONUN ALIM İŞLERİYLE UĞRAŞIYORUZ.
O KADAR ÇOK SEVİNDİM Kİ SİZLERLE PAYLAŞMADAN DURAMADIM.ŞİMDİ BİRAZ TAMİRAT TADİLAT İŞİMİZ VAR,SONRA KISMETSE SİZLERE KAVUŞACAĞIM AMİGURUMİLER,ŞALLAR ÖRECEĞİM İNŞALLAH.HEPİNİZE HERGÜN YORUMLAR YAZACAĞIM,ETKİNLİKLER YAPARSANIZ KATILACAĞIM. HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM, SİZLERİN DE BÜTÜN İSTEKLERİNİZ GERÇEKLEŞTİRSİN YÜCE ALLAHIM.

13 yorum:

Begonvilli Ev dedi ki...

Ne güzel bie haber. Çok mutlu oldum sizin için. Umarım bundan sonra kardeşiniz de çok daha iyi olur. Sevgiler gönderiyorum.

Sibelin Hobi Dünyası ... dedi ki...

Canım ninem allah işlerinizi hep yolunda devam ettirsin, inşallah istediğiniz gibi olur. Çok sevindim ninecim, işler bitince şallarını görmek istiyorum, özledik o güzelim şık şık şallarını. Seni, kardeşini kocaman kocaman öptüm ninecim...

Unknown dedi ki...

İKİNİZE DE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER.HEPİNİZ O KADARİYİSİNİZ Kİ.İYİ DUYGULARINIZ VE DUALARINIZ KABUL OLDUĞUNAEMİNİM.BAŞKASI İÇİN EDİLEN DUALAR KABUL OLUR,HEM DE ÇOK SEVAPTIR.ALLAH RAZI OLSUN TEKRAR.

Unknown dedi ki...

ninem uzun süredir sana ugrayamadım.başımda tatlı bir telaş.ama yazından okudugum kadarıyla çok mutlu oldum kardeşinin durumuna.

noyumberry dedi ki...

Çok mutlu oldum ninecim:)
hem isteğiniz gerçekleştiği için,hem de yeniden yapacağınız el emeklerine kavuşacağımız için..
Sevgiler..fareciği de benim yerime öpünn..

Nilgün Komar dedi ki...

ohh çok şükürr gönlünüzden geçenin olması ne büyük mutluluk! sevgilerimle öptüm.. güzel günler dilerim..

Aysultan... dedi ki...

Amin ninecim inşlalah hepimizin dilekleri gerçek olur:) çok sevindim,hayırlı olsun inşallah:)

SMİLENA dedi ki...

çok güzel bir haber.güle güle otursun.
sevgilerimle

dilego dedi ki...

dilego ay cok sevındım darısı bız ısteyenlerın basına

uzmanamator dedi ki...

ninecim gözün aydın hayırlısıyla kerdeşini yerleştirisin inşallah yanıbaşıa hep yanında olur sen de yi olursun çok özledim seni

Unknown dedi ki...

Örgücü ablam, Gözünüz aydın arzu ettiklerinizin yerine gelmesine çok sevindim. İşlerinizi yorumlarınızı özledik görüşmek dileğiyle sevgiyle kalın.

DeNiZ.KaYRa dedi ki...

gözünüz aydın diyelim hayırlısı olsun adınıza çok sevindim..

!!! Şekerperisi !!! dedi ki...

ninem gözün aydın olsun çok sevindim güzel gönlündeki tüm isteklerin gerçekleşsin ellerinden öperim
saygılar

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin