06 Mayıs 2010

HARUNİ SHAWL-ŞAL


HEPİNİZE ÇOK ÇOK ÇOOOOK TEŞEKKÜR EDERİM.BENİ TEK BAŞIMA BIRAKMADIĞINIZ İÇİN.ŞOK GEÇİRDİM BAŞIMA GELENLERLE,BLOGUMU KAPATAYIM DEMİŞTİM. YORUMLARINIZI TEKRAR TEKRAR OKUDUM,BENİM BUNCA DOSTUM ARKADAŞIM VARKEN BU TERBİYESİZLERE MEYDANI BOŞ MU BIRAKACAĞIZ DEDİM.

SESİ'NİN DEDİKLERİNİ HARFİYEN YERİNE GETİRDİM ŞİKAYETLERİMİ YAPTIM İŞE YARAR MI BİLEMİYORUM.YENİ BAŞLADIĞIM ZAMAN İSİM YAZAMIYORDUM RESSİMLERİMİN ÜZERİNE,HOŞ ONLAR İSİM YAZANLARINKİLERİNİ DE KORKUSUZCA ÇALMIŞLAR O DA AYRI KONU.YİNEDE HERKES İMZASINI ATSIN RESSİMLERİNE DERİM BEN DE.
BU HARUNİ ŞALIDA ALİZE CASMİRA İLE ÖRDÜM.30 YILLIK KOMŞUM ARKADAŞIM ABLAM DERT ORTAĞIM GÖNÜL ÜME.
KARGAMIZIN YAVRULARI DÜN ÇIKTILAR YUMURTADAN AMA O KADAR KÜÇÜKLER Kİ GÖZÜKMEDİLER FOTOLARDA .BİRAZCIK BÜYÜSÜNLER PAYLAŞACAĞIM SİZLERLE.

24 yorum:

noyumberry dedi ki...

Ninecim:)çok şık olmuş ellerine sağlık..
Bu hırsızlık olayı gerçekten üzücü ve sinir bozucu..

Satış yaptığımız pasajda da bazı kendini bilmezler,ürünün üzerinde isim yazsın yazmasın,aynısını kopyalayıp benim ürünüm diye satışa koyuyorlar..çok merak ediyorum..acaba ürün satılırsa aynısını nasıl yaparlar merak ediyorum..neyse ninecim başını ağrıtmayayım..tekrar geçmiş olsun..
sevgilerimle..
mutlu hıdırellezler..biz öğlen köyce piknik alanlarına gideceğiz..
sizin için de temiz hava alacağım..
öptümm..

Ada Deniz dedi ki...

çok güzel olmuş şal ninem. EVlerimiz yakınolsa sana kursa geleceğim

TATESAL dedi ki...

Şal şahane olmuş yinede renk de çok ağır ve güzel...kaç numaralı işile örüyorsun ninem bu şalları pek zarif duruyorlar....

Unknown dedi ki...

TÜLAYCIĞIM GERÇEKTEN BOL OKSİJENE İHTİYACIM ÇOK.SİZ ŞİMDİ OĞLAK DA ÇEVİRİRSİNİZ.
ADADENİZİM SEN SOR BEN ANLATAYIM UZAKDA OLSA YANINDAYIM
TÜLİNCİĞİM BEN ÇOK SIKI ÖRMEDİĞİM İÇİN 3.5 NUMARA İLE ÖRDÜM AMA BU İP ÇOK GÜZEL ALİZE CASHMİRA

Hayal Arkadaşlarım dedi ki...

Çok can sıkıcı bir durum oldu. Bunların önüne geçilmiyor ki :( İnşallah bir daha başınıza gelmez. Bloğu kapatmak da nasıl bir fikir! Sakınnnn! Aklınızdan bile geçirmeyin. Burada edinilen dostluklar hiç de sanal değil.Öylesine gerçek ki. Biz gerçek bir dostumuzu, komşumuzu kaybederiz. Pireye kızıp yorganı yakmayın sakın.

Şal yine çok güzel olmuş. Koleksiyonca benim favorim her zaman canlı renkli çalışmalarınız. Sevgiler.

Şenay- Doğam dedi ki...

Ninem....bir haftadır blogum kapalıydı ugrayamadım..

Bır takım olumsuzluklar yasamıssın.. sımdı geldı gectı degılmı...

Sen ıyı ol...
Yeter..
Ellerıne saglık...şalın çok guzel olmuş..degerlı arkadasın da gule gule ve ıyı gunlerde kullansın..

öpüyorum ellerınden hurmetle...

SEVKUT dedi ki...

Merhabalar, yine çok güzel olmuş şalınız ellerinize sağlık.

Bu hırsızlık olaylarını bende çok yaşıyorum ninecim. Ben örgülerimin üzerine isim yazmama rağmen olduğu gibi kopyalıyorlar, hatta sayfayı yorumlarla birlikte kopyalayıp yayınlamışlar. Ben artık hiç umursamıyorum, sadece hiç özel resim koymuyorum sadece örgülerimi koyuyorum. Burda zaten amacım paylaşmaktı, bunları engellemekte çok zor olduğuna göre en güzeli fazla kafaya takmamak.

Nedret dedi ki...

Blog kapatmak de nerden çıktı? olur mu ayol? Bizim amacımız onların bloglarını kapattırmak. Biz beceremeyiz de genç arkadaşlarımız zehir gibi maşallah. Ben onlara güveniyorum. Bulacaklar çaresini elbet.
Şal yine Allah Allah diyor:))
Sevgiler.

Sevtap dedi ki...

Ninecim yine süper bir şal olmuş ellerine kollarına sağlık.Aslında bu tür hırsızlık olaylarına ciddi cezalar verilmeliki akılları başlarına gelsin.Edanında başına gelmişti ninecim o mahkemeye vermişti sanırım bir sor istersen ninem.Hem sen hırsıza kızıp bizden niye vazgeçiyorsun ki :( Sakın sakın hem meydanı onlara bırakmamalıyız bence hiç sıkma canını cezasını bulacaktır.

bahar yorgun dedi ki...

Ninen yazılarını okuyunca hem kızdım hem üzüldüm.. Senin yaşadıklarını bile kendi yaşamış gibi bir güzel yayınlamış. Utanmadan yorumları da yayınlıyor.. Üzülme ninem biz hepimiz seni seviyoruz, sensiz blog alemi eksik kalır başımızda bir büyüğümüz lazım bize... Çal çal nereye kadar, kendi başına dert olur inşallah çaldıkları

Unknown dedi ki...

HEPİNİZİNDOSTLUĞUNA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM İYİ Kİ VARSINIZ.KOCA GÜN EVDE TORUN BAKARKEN SİLER OLMASANIZ BEN NE YAPARDIM.GERÇEKTEN ALLAHIN LÜTFUSUNUZ BANA.
EVET SİZ SİZ OLUN ÖZEL RESSİMLERİNİZİ YAYINLAMAYIN.EN ÇOK ONA ÜZÜLDÜM.DÜNYADA KÖTÜ İNSANLARDA DOLU FARECİĞİMİN RESSİMLERİNİ KÖTÜ MAKSATLADA KULLANABİLİRLER DİYE ÇOK KORKTUM,ÜZÜLDÜM.YOKSA UTANMAYANA AYIP YOKMUŞ ÇALSIN YAYINLASIN

Unknown dedi ki...

Sevgili örgücü ablam, işimin yoğunluğundan bilgisayara bakamadım bakacak zamanım olmadı.Neler olmuş bu hafta hırsızlar falan çok üzüldüm emeğe saygısı olmayanların hiçbir zaman iki yakaları bir araya gelmez ayıp vallahi ayıp utanmazlar.
Emeklerimizin üstüne kocaman imza atmak şart oldu.

Yine şalınız bütün ihtişamıyla karşımda o güzel ellerinize emeğinize sağlık. Sevgiyle kalın...

edaca dedi ki...

ellerıne saglık nınecım sahane olmus keyıfle kullanasın canımcım :) koccaman sevgıler cınarımıda operım nınem :)

sibel dedi ki...

nineciğim sakın haaa...blogunu kapatma hergün nine ne harikalar yaratmış diye merakla bekliyoruz..şal,konuşuyor yine sevgiler

fates dedi ki...

nineciiim:)))ellerine sağlık harikasın,canım benim,bu şşal da bir ömür doğrusu,ayrıca bu hırsızlık olayında geçmniş olsun diyorum,yapanlar kendileri utanmıyorlarsa sen hiç üzülme,oraya girip bakanlar yapılanların gerçek sahibini okuyorlar,Allah a havale edelim en güzeli,bizi sizsiz bırakma tabiii ki,sevgiler,bol bol örgülü günler...bu arada ben de şema okuyabilsem de bu şallardan yapabilsem keşke:((((

hemanneyimhemkadin dedi ki...

ayy bu şalları nasıl örüyorsun ninecim ya çok sabırlısın sanırım sıkılmıyorsun

fates dedi ki...

ninecim başka bir haruni şalda,şemalarının sizde olduğundan ve isteyene yardımcı olabileceğinizden bahsetmişsiniz hatırlarsanız,işte ben şemalarını rica etsem sizden de,yapma açıklama kısmında yardım edebilir misiniz yapmamız için gerçekten acaba,şimdiden teşekkür çok ederim.

mandalincikmazi dedi ki...

Ninecim doğumgünün kutlu olsun nice sağlıklı uzun yıllar dilerim.
Sevgiler........
Veeeeeee
tabi anneler gününde kutlu olsun :))

Adsız dedi ki...

selam
ben sizin yeni izleyicinizim.
yaptiklariniz cok güzel hepside bir harika ellerinize saglik.bende yapmak isterim ama sizin yardimiz gerekli ninecim.bana yardim edermisiniz..
size sevgilerimi gönderiyorum..cevabinizi burdan bekliycem;)

Unknown dedi ki...

HOŞ GELDİNİZ DE İSİMSİZ YORUMLARI YAYINLAMIYORUM CEVAPLAMIYORUM YARDIM İSTEDİNİZ DİYE DÖNDÜM SORUN ELİMDEN NE GELİRSE YAZAYIM

irmakk_ dedi ki...

sevgili nine
sizi sayenizde bir sal ördüm gail akayi bitirdim cok cok güzel anlatmissiniz tabiki ben anlamakta biraz zorlandim ama en sonunda basardim ellerinize yüreginize saglik ninecim.simdide haruni sali örmek istiyorum ama kac gözden basliyacam bilmiyorum eger bana yardim ederseniz cok sevinirim.gail aka sal gibi kisa kisa anlatirsaniz.simdiden tesekkür ederim ninecim...

Unknown dedi ki...

AYNI ŞEKİLDE BAŞLANIYOR.BEN 7 İLMEK BAŞLIYORUM.3 ER İLMEK KENAR, 1 İLMEK ORTADA SABİT,SONRA ŞEMAYI UYGULA.MANTIK AYNI.

irmakk_ dedi ki...

hayirli geceler ninecim
ben bu haruni salda bazi bilmedigim örgü isaretleri var onlari cözemedim bir türlü kac gündür ugrasiyorum eger yardim istesem edermisiniz.
simdiden tesekkür ederim.genede eger edemezseniz sorun degil Allah razi olsun hersey icin..

Unknown dedi ki...

elimden ne gelirse yardım edebilirim.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin