10 Mayıs 2010

AEOLİAN SHAWL-ŞAL

.


KIZLAR BEN BLOGUM DA RESSİM YAYINLIYAMIYORUM DİYE BAŞLAYAYIM.DAHİLİ BİR HATA OLUŞUYOR DİYE YAZI ÇIKIYOR 3 GÜNDÜR.BİLENLERDEN YARDIM İSTİYORUM.BU RESMİ PİCASSADAN YOLLADIM,YİNE OLMADI.OYSA NE ÇOK RESSİM ÇEKMİŞTİM.SİZE UZUN BİR ŞAL HİKAYESİ ANLATACAKTIM.
ŞAL ÖRMEĞE BU ŞALI GÖRÜNCE KARAR VERDİM.AMA AYLARDIR ŞAL BANA BAKIYOR BEN ŞALA.15 GÜNDÜR UĞRAŞIYORUM TAM 3 TANE BAŞLADIM.BİRİNCİSİNDE İPLİK YETMİYECEK DEDİM YARIM BIRAKTIM BİTİRİNCE PAYLAŞACAĞIM.İNCE İP SÖKÜLMÜYOR.SONRA MAVİYE BAŞLADIM VE TAKILDIM.YARDIM ARADIM DURDUM SAĞ OLSUN NALAN HOBİ ÖRMÜŞ DAHA ÖNCE ,İMDADIMA YETİŞTİ.ALLAH NE MURADI VARSA VERSİN.AMA BİR BAKTIM ONUN TARİFİNE GÖRE ÖRERSEM ŞAL BATTANİYE GİBİ BİR ŞEY OLACAK,HADİ ONU DA OLDUĞU YERDE BİTİRDİM.DEĞİŞİK BİR ŞAL OLDU
SONRA ALDIM ALİZE CASHMİRA YÜNLERİMİ VE BU SİYAH ŞALI KENDİME ÖRDÜM. TAM 4 YUMAKTAN ÇIKTI.HAYRAN OLDUĞUM MODELİ BÖYLECE YAPMIŞ OLDUM.BİR MÜDDET BU ŞALI ÖREMEM GİBİ GELİYOR.
KUTLAMALARINIZ İÇİN ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER. İYİ Kİ BENİM CAN DOSTLARIMSINIZ,HEPİNİZİ ÖPERİM.

6 yorum:

leyya dedi ki...

ayy bak şimdi meraktan çatlıycak gibi bişey oldum ben:))valla teknik olaylardan ben de çok anlayamıyorum acep nedendir bu resim olayı ablacım.inşllh hemmencik çözülür de biz de o güzel güle gurumi oyuncaklarını ve muhteşem şallarını hayranlıkla izlemeye devam ederiz.öpüyorum

sesiber dedi ki...

Ninecim soruna cevap veremeyeceğim, bazen blogger sistem hata veriyor, onunla mı ilgili acaba? hata kodu .... diye karman çorman bir sayfa çıkıyor.

Anneler gününü kutlarım ninecim. Sevgiler

ArZuCo dedi ki...

bende bloguma resim yükleyemiyorum :(

Unknown dedi ki...

ARZUCUĞUM SEN LE BEN HIRSIZLARIN GAZABINA UĞRADIK HERHALDE

sesiber dedi ki...

Ninecim doğum günün kutlu olsun, iyi ki varsın...

Hayal Arkadaşlarım dedi ki...

Aaaaaa.Neşe teyze çok merak ettim ben şimdi ben bu şalı. Bayağı da zahmetli olmuş yapması anlatmanıza göre.

En kısa sürede şu problem çözülse de resimleri görsek. Nazar mı değdi sitenizde ne. Dün hırsızlar, bugün böyle...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin