04 Mart 2010

TATLI CADIMDAN ŞEKER GELDİ

BENİM TATLI CADIMDAN ŞEKERLEMELER GELDİ BUGÜN BANA.ÖYLE GÜZEL SÜRPRİZ YAPMIŞ Kİ NİNESİNE ÇINARLA BİLE KAVGA ETTİK.KÜÇÜCÜK YUMAKLARI GÖRÜNCE BANA DİYE BAŞLADI.ZOR KURTARDIM.ŞEKERLİĞE YERLEŞTİRİP KOYUM KÖŞEME.ÇOKTANDIR ARADIĞIM KAŞMİR İP BULMUŞ BANA YOLLAMIŞ HEMENCECİK.PAZAR GÜNÜ ONCA YORGUNLUĞUNUN İÇİNDE YAPTIĞI ÇİÇEĞİ, BEN DE İSTERİM DEYİNCE HEMEN BROŞ YAPMIŞ NİNESİNE.
YÜZ YÜZE GÖRÜŞEMESEK DE CAN CANA YAN YANA KOCA GÜN EN SIKIŞIK ANINDA BİLE HİÇ YALNIZ BIRAKMIYOR BENİ. EŞİ ASKERDEN DÖNÜNCE BENİ UNUTACAK DEDİM AMA UTANDIRDI NİNESİNİ.CADIM BENİM ÇALIŞKAN CADIM TEŞEKKÜRLER.HEDİYELER İÇİN DE TABİ AMA EN ÇOK DA DOSTLUĞUN İÇİN.

10 yorum:

uzmanamator dedi ki...

Ninecim güle güle kullan o bayram şekercikleri de sana yakışırdı ancak :)

TATESAL dedi ki...

Güle güle ör nineciğim,ellerin hep sağlıkla tutsun...

gulseyhan dedi ki...

ayy bunlar cok guzelmıs bende nakonunkını aldımda boyle parlak degıl normal yun bunlar cok guzel gule gule kullan canım

sibel dedi ki...

renkler şahane ,onları örerek onlara biçim verecek daha şahane bakalım ,bekliyelim daha ne şahaneler gelecek.ninm sevgiler

Adsız dedi ki...

güle güle kullan nineciğim:)bende çok aradım burada küçük nakolardan ama hala getirmediler buraya daha:(
kedicibasindan sevgiler:)

Hayal Arkadaşlarım dedi ki...

Şeker nineme şeker hediyeler.

Güle güle kullanın neşe teyzecim.

nazardeğmesin07 dedi ki...

Rekleri harika sizin ellerinizde çokdaha güzelleşeceğine inanıyorum sevgiler ayrıca aşağıdaki hazırladığınız hediyelerde çok güzel merakla bekliyoruz bakalım.

Unknown dedi ki...

güle güle kullan ninem.

Aysultan... dedi ki...

Güle güle kullan ninem :)
Allah dostluğunuzu daim eylesin:)

leyya dedi ki...

ya bende katılacaktım bu olaya unutmuşum iyi mi,daha evvel hiç katılmadıgım için prosedürü bilmiyodum bi ara araştırıp öğreniyim derken vakit geçmiş:))tüf tüf..bidahakine artık..hediyelerin çok güzel.yünler tam senlik ablacım.e çınar da haksız değil çocuklar neyin içinde büyürlerse onu hayatlarına dahil ediyorlar..tabii ki onun içinde yün önemli çünkü en güzel oyuncakları yünden yapıldı.öpüyorum ikinizi de ablacım.bol üretimli günler diliyorum.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin