14 Şubat 2010

SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM

BİRBİRİMİZİ SEVME GAYRET GÖSTERELİM. ÇOCUKLARIMIZA,TORUNLARIMIZA DÜNYANIN SEVGİYLE DAHA GÜZEL OLACAĞINI;ONLARI ÇOK SEVDİĞİMİZİ GÖSTEREREK ÖĞRETELİM.
HEPİNİZİ AMA HEPİNİZİ ÇOK ÇOK SEVDİĞİMİ SÖYLEMEK BENİ ÇOK MUTLU EDİYOR.EN GÜZEL YAŞLILIKLAR EMEKLİLİKLER NİNELİKLER SİZLERİN OLSUN İNŞALLAH.BİLİYORUM O ZAMAN BENİ YİNE HATIRLIYACAKSINIZ. HEPİNİZ SEVGİ DOLU YAŞAYIN HER GÜN.

16 yorum:

Şenay- Doğam dedi ki...

Allahım sana...
Sevdiklerinle...çok uzun yıllar..bir arada olmayı nasip etsin ninem.. hep sağlıkla , hep huzurla sürdür yaşamını..

O güzel kalbinde..küçücük bir yerde biliyorum ki kızıma ve bana da yer var..biz orda senin sağlığın için duacıyız..her zaman unutma...

Seni Seviyoruz...

Fatma Özen dedi ki...

Biz de seni seviyoruz ninecim :) Sevgililer (Sevgi) Günün kutlu olsun :)

Sevtap dedi ki...

BENDE SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM NİNECİM BENİMMMM.Bu arada ninecim bugün çok sevindirici bir haber aldım seninle paylaşmak istiyorum.Yaklaşık 10 gün içinde annaneciğim bana gelecek ve bende 1 hafta boyunca kalacak ona ben bakıcam çok seviniyorum.Şimdiden ona yapıcağım yemeklerin listesini yaptım kızı oldu evlendi torunu oldu evlendi şimdi ona bakıyor ne kadar güzel birşey onun için oda çok seviniyormuş,Karakızıma gitcem ben diyormuş.Gelsin seni anlatıcam ona ikinizide çok seviyorum.Ellerinden öptüm ninecim

Cocukla Cocuk dedi ki...

Ne güzel yazmışsınız, sevgiyle herşey çok güzel.
Sevgiler gönderiyoruz kocaman

Nedret dedi ki...

Ben de sizi seviyorum.Güzel bir pazar günü geçirmenizi dilerim.

sibel dedi ki...

Ninecim sen öyle sevgi dolusun ki en başta her şeyi bir yana bırak torununa olan sevgin marifetlerine yansıyor...Rabbim hepimize torun sevgisini tattırır inşallah.Rahmetli babam kızım ona özel bir şey pişirdiğinde günlerce övünerek anlatırdı..sevgiler.. ninem sen sağlıklı ve çok mutlu torunlarınla evlatlarınla uzun yaşa inşallah..çook öpüyorum.

GÖNÜL dedi ki...

güzel temennileriniz için cok teşekkür ederiz.Ailenizle nice sağlıklı uzun ömürler inşallah

Mavi Atölye dedi ki...

Ne güzel dilekler, çok duygulandım, biz de sizi seviyoruz, hep birlikte güzellikleri paylaşmaya devam...

Adsız dedi ki...

Krass!

Unknown dedi ki...

sevdiklerinizle beraber güzel yıllar diliyorum.

Hayal Arkadaşlarım dedi ki...

Neşe teyzecim, öylesine güzel bir yüreğin var ki senin.İyi ki tanımışım sizi. O güzel yüreğinizle nelere, nerelere yetişiyorsunuz.

Dedem ne mutlu sizin gibi bir hanımla bir ömür geçirdiği için. Maşallah. Sevginiz mutluluğunuz daim olsun. Ellerinizden öperim.

!!! Şekerperisi !!! dedi ki...

ninecim sağlıkla, sıhhatle ve sevdiklerimizle nice seneler olsun sevgiler...

edaca dedi ki...

nınecım nıceee nıce yıllarda hep beraber olmak umıdıyle bızde senı cok sevıyoruz canımcım ......hersey gonlunce olsun sekerım bob ve arkadası cok tatlı ayrıcana sallar cok zevklı ama olsun yınedeee ben senın gurumılerını dort gozle beklıyorum free sayfama bussuru gurumı ekledımmmmm haberı ossun sekerım :)))))))))

Aysultan... dedi ki...

sEVMEK GÜZEL ŞEY:))
HERŞEY GÖNLÜNCE GÖNLÜMÜZCE OLSUN NİNEM:))
ÖRNEKTE SÜPER GÖRÜNÜYOR :D

Unknown dedi ki...

Bende sizi seviyorum. Güzellikler sizinle olsun sevgilerimi gönderiyorum.

Sevgiyle kalın...

bahar yorgun dedi ki...

ninem bende seni çoooooooook seviyorum hiç görmesemde hiç konuşmasamda seni çok seviyorum uzun yıllar başımızda büyüğümüz olarak kal nineciğim inşallah

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin