07 Kasım 2009

AMİGURUMİ AYI,ÖRDEK,TAVŞAN,TOP.KÖPEK

SONUNDA BAŞARDIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BAŞAK VE DİLEK KIZIM SİZLER YOL GÖSTERDİNİZ BEN DE RESSİMLERİMİ DÜZENLEMEYİ ÖĞRENDİM.İKİ GÜNDÜR BUNLARI ÇÖZMEĞE ÇALIŞIRKEN ÇAYDANLIK BİLE YAKTIM BU ARADA.
BU OYUNCAKLAR DA DİŞ DOKTORUM, ARKADAŞIM AYŞE HANIMIN TORUNUNA GİTTİLER.HEPSİNİ YENİ ÖRDÜĞÜMÜ ZANNETMEYİN,TOP İLE AYICIK YENİ DİĞERLERİNİ ÇINAR'IN DOĞUM GÜNÜNDE ARKADAŞLARINA VERMEK İÇİN ÖRÜP SAKLIYORDUM.DAHA BİR AY VAR YENİLERİNİ ÖRERİM İNŞALLAH.YAKIŞIKLI BORA BEY DE GÜLE GÜLE OYNASIN.

19 yorum:

kedicibasi dedi ki...

nineciğim, maşaallah diyelim de nazar değmesin:)
ben şu aralar pek öremiyorum hele elimde ufacık bir ami var sürünüyor resmen.örmek isteyip örmemek için çabalamak gibi bir durumdayım:)

Kıbrıs Mağduru dedi ki...

Ninecim ne güzle olmuş bunlar böyle kızımın astımı olmasa bende aslında istiyorum ama tüylü şeyleri pek kullandırmıyorum oyuncaklarda bile :) Ellerine sağlık :)

SMİLENA dedi ki...

bence bora bayılacak bunlara.ne zaman yaptın bunları.hepsi muhteşem.minikler kim bilir nasıl seviniyordur bunları görünce.bende nisafirliğe giderken hep oyuncak götürüyorum.
sevgilerimle

Şenay- Doğam dedi ki...

Hepsi birbirinden güzel olmuş..ellerinize sağlık.. çok begendım..

Sevgiler..

! ÖRGÜELİ ! dedi ki...

Hepsi birbirinden cici ninem:)çok muntazam örmüşsün makineden çıkmış gibiler...

Başak dedi ki...

neşe teyzecim oyuncakların da resimlerin de çok güzel olmuş.faydam dokunduysa ne mutlu bana.öpüyorum ellerinden:)

Hayal Arkadaşlarım dedi ki...

Ooooo ninecim bunların hepsi tek bir çocuğa mı gitti :) Ne şanslıymış. Biz de sizin aile doktorunuz olabilir miyiz? Çaydanlık yakmanız kötü olmuş :( ama ne güzel konuyu da çözmüşsünüz. Ben de çözdüm bu arada.

Bu oyuncakların hepsi birbirinden güzel. Elinize, emeğinize ve o güzel yüreğinize sağlık.

Fernanda dedi ki...

Lindo, Parabéns !!1

http://crochecolorido.blogspot.com/

SEVKUT dedi ki...

Nineciğim ellerinize sağlık, hayran hayran baktım oyuncaklara, elim boş kaldığı bir zamanda bende yapıp gelecekteki torunlarıma saklamayı düşünüyorum.

Nedret dedi ki...

Ellerinize sağlık.Bana çok zor görünüyor ama siz maşallah döktürü döktürüveriyorsunuz.

Hayal Arkadaşlarım dedi ki...

http://bigunki.blogspot.com/2009/11/otro-premio-este-de-httporguoyuncakcini.html

Ninecim yine meşhur oldunuz bakın bi :) Tebriklerrrrr

şirinem dedi ki...

ay hepside çok şirin olmuşlar elleriniz dert görmesin :)

Bucanni dedi ki...

Ablacığım ellerine sağlık. sevgiler...

Gülseyhan dedi ki...

sevgılı nese hanımcım blogumda bır sorun vardı calısmalarını yenı gordum elıne saglık ahh bıde ben ogrensem su resım duzenlemeyı cok ıyı olacak ayrıca msn de bozuk netten gırıyorum sevgıler

Paşa dedi ki...

hep si birbirinden güzel ellerine sağlık ve sahipleri güle güle kullansın:)

gulseyhan dedi ki...

canımarkadasım ılgıne tesekkurler ben hasta degılımde esım hastalandı ıste tatıl yaramadı astım hastası ıgne ılac derken bırde bılgısayarım bozuk fazla gezemıyorum blokları ayy baksana bırde blog hırsızları cıkmıs valla bızde hıc korumuyoruz yazılarımızı ısım de yazmıyoruz uzerıne daha dogrusu ben beceremıyorum sen barı yaz emegımızı baskası alıp ben yaptım demesı cok ayıp dogrusu

Leire dedi ki...

I like your blog its good!
muxus y biquiños

figen dedi ki...

slm çok güzel şeyler yapmışsınız yaratıcılığınıza bayıldım sizi siteme beklerim oradada amigurimi bölümü gelirseniz çok memnun olurum sevgilerle http://deryaligunler.forumlari.net

Adsız dedi ki...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin