01 Eylül 2009

TEŞEKKÜRLER UZMANAMATÖRÜN ASKERİNE




























BİZİM TEMBELLER BİR RESMİ ÇEKİP YOLLAYAMADILAR BEN DE TEŞEKKÜR DE GECİKTİM.TEŞEKKÜRLERİMhttp://uzmanamator.blogspot.com/ A DEĞİL BU SEFER ONUN SEVGİLİ EŞİNE.(O ŞİMDİ ASKER,HAYIRLI TESKERELER İNŞALLAH) ÇINARIN BENİM BLOGUMDAKİ RESMİNİ ALIP KARAKALEM ÇİZİP BANA YOLLADILAR.BEN ÇOK SEVİNDİM AMA ÇINAR NASIL MUTLU OLDUĞUNU ANLATAMAM DUVARA BİLE ASTIRMIYOR GİDİP GİDİP BU BENİM DİYOR.TEKRAR TEKRAR TEŞEKKÜRLER HAYIRLI TESKERELER.SİZİN SAYENİZDE BİZLER RAHAT UYUYORUZ .

7 yorum:

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

gerçekten çok güzel bir karakalem çalışması olmuş .Arkadaşımızın ellerine sağlık Bende hayırlı teskereler dileyelim. Bir asker annesi olarak benim oğluşumun az kaldı hayırlısıyla kasımda evde inş.

Çınar bu armağanı ömür boyu saklayacaktır.

Hayal Arkadaşlarım dedi ki...

Ne anlamlı bir hediye bu böyle. Yapanın eline emeğine sağlık. Çınar da ne yakşıklı bir oğlan omuş ninesi. Maşallah allah nazarlardan saklasın. Sevgiler.

yaseminkale dedi ki...

ne mutlu çınar 'a
ne kadar güzel olmuş.
çınar aracılığıyla tüm askerlerimize hayırlı teskereler diliyorum

MAYRI dedi ki...

Tüm askerlerimize hayırlı teskereler inşallah. Sevdiklerine kavuşmaları dileğiyle.

Resimde güzel olmuş yapanların eline sağlık.

uzmanamator dedi ki...

Ninecim böle bi kocaman gülümsedim projeden başımı kaldırıp şimdi bakabildim maillere daha blog ziyareti bile yapmadım dün akşam da mesai çıkışı eve gidip sızmışım resmen ..Mutlu olmasına çok çok sevindimeşime de ilk telefon görüşmemizde söylicem o beğenmenize çok memnun olmuştu yıllar sonra çizdiği ilk portre oldu çınar çünkü olmadı deyip duruyordu :) O da mutlu olacaktır eminim.
Kocaman öpücükler yolluyorum Çınara Sevgiler ninecim ....

gulseyhan dedi ki...

çınarı opuyorum sevgili nine odulunu yeni gordum hayirli olsun bi odulle benden geldi ama heralde haber vermeyi beceremedim selamlar

Paşa dedi ki...

ne güsel hediye ve tıpkısı olmuş ellerine sağlık hayırlı teskereler...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin