02 Mayıs 2009

KEZBAN BEBEK (KNİT DOLL)


SAÇLARINI YAPTIK , PATİKLERİNİ ÖRDÜK,GİYİDİRDİK .BİR YARIM DAHA TAMAMLANDI.BEN 5 ŞİŞLE BEBEK ÖRMEĞİ ÖĞRENDİM SONUNDA.
http://www.purlbee.com/halloween-witch-doll/

ARZU EDENLER YUKARIDAKİ ADRESTE ÇOK AÇIK SEÇİK ANLATILIYOR.ASLINDA KOLAYMIŞ AMA TEKNİKLERİ BİLMEK GEREKİYORMUŞ.BENİM İPİM BİRAZ İNCE GELDİ DAHA TOK VE SIKI OLMASI İÇİN BİRAZ ORTA KALINLIKTA BİR İP GEREKİYOR.VEDE İNANIN 2 GECEDE BİTİYOR.SİTEDEKİ TARİFTE KAFASI DAHA KÜÇÜK İDİ BEN BEBEĞE BENZESİN DİYE DAHA ÇOK ARTTIRMA YAPTIM. PATİKLERİ DAHA SONRA ÖRÜP İÇİNE ELYAF DOLDURUP DİKTİM AYAKLARI DAHA GÜZEL OLDU .ŞİŞ İLE ÖRÜLEN BEBEKLER OYUNCAKLAR ÇOK YUMUŞ YUMUŞ OLUYOR.TAM OYUNCAK.AMA SAÇI,YÜZÜ TIĞ İLE ÖRÜLENLER GİBİ ŞEKİLLİ OLMUYOR. BUNU YARIN ÇINAR İLAYDA YA ( TEYZE KIZINA) DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ OLARAK GÖTÜRECEK.




























16 yorum:

Adsız dedi ki...

aaaa şimdi profilinize baktım..şaşırttınız beni..yani oyuncakçı nine falan diyince insan şöyle 70-80 yaşlarında birini hayal ediyor:) aşkolsun yani ablacım....bundan sonra oyuncakçı ablamsınız:)

ve örgü bebeğinize bayıldım...elleriniz dert görmesin...bu oyuncakları ne yapıyorsunuz acaba...sürekli yenilerini örüyorsunuz ...şu çin pazarı yüzünden çocuklarımız o sağlıksız oyuncaklarla oynuyorlar ve tehlikedeler aslında...tüm anneler bu tür oyuncakları tercih etmeli...bence bu güzel emekleriniz için sanal dükkan açmalısınız..bu tür oyuncaklara herkes ulaşmalı. sevgilerimle

Mehtap dedi ki...

çok tatlı bir bebek olmuş.ellerinize sağlık

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Çok şekerrrrrr!!!!

harosa dedi ki...

ya inanamıyorum o kadar denemem oldu bir tane bile bebek yapamadım harika olmuş

Unknown dedi ki...

Sevgili eylül bahçesi sağ ol.Ama ben hepinizin annesi olacak yaştayım.Allah hepimize sağlıklı ömür versin.Satmayı ben de isterdim ama o kadar sei halinde üretecek gücüm yok.Çok sıkıntıı oldum arık bir ördüğümü bida yapamıyorum.Torun var o oynuyor.Akraba torunlar ,hepsi yerini buluyor.

Dr. Ziya Yavuz dedi ki...

Çok güzel gerçekten. Çok muntazam olmuş.Sizde görünce bende hevesleniyorum. Ellerinize sağlık. Sevgiler.

Unknown dedi ki...

Sevgili Haraşo,ben de çok denemiştim,çatlayacaktım yapamassam sonunda yayınladığım adresi buldum sen de denersin sevgiler.

Hayal Arkadaşlarım dedi ki...

Ninecim,

Merhaba çok güzel olmuş bu bebek. Bayıldım resmen. Bir de gülmekten kırldım şimdi. Sabah yanlışlıkla eşimin bloğundan girerek yollamışım mesajı, şimdi farkına vardım :) Sevgiler.

orgu delisi dedi ki...

harika ,hele şapkası ve patikleri daha da güzelleştirmiş kızımızı.bu bebeği hediye alacak minik çok sevinecektir eminim.elinize sağlık.

Pembe Tatlar dedi ki...

Çok tatlı olmuş emeğinize sağlık...
ayrıca şablonunuza bayıldım:))

senin bebeklerin dedi ki...

yine süper:)) elerinize sağlık...

edaca dedi ki...

ayyy nınenm gercekten kezban olmus mulayım bı kız :))

uzmanamator dedi ki...

Ninencim gelim mi dizinin dibine belki biraz islesem öğrenirdim ben de böyle şeker bebekler yapmayı ha olmaz mı :) ya da sen buyur gel :))

Unknown dedi ki...

AH KEŞKE YAKIN OLSAK SEVE SEVE ÖĞRETİRDİM.SEN ÇALIŞIYORSUN,BENDE HEM ÇINAR HEM DEDE NASIL BULUŞURUZ BİLMEM.

Adsız dedi ki...

VERDİĞİNİZ ADRESTEKİNDEN ÇOK DAHA GÜXEL Bİ BEBEK OLMUŞ YÜREĞİNİZE SAĞLIK BENCEDE TIĞLA ZOR AMA DAHA Bİ GÜZEL ŞEKİL ALIYO
www.yaseminkale.blogcu.com

Adsız dedi ki...

söylemeden geçemeyeceğim
ilaydacık iyiki doğmuş bu doğum günüde almış olduğu en güzel en kalıcı hediye olacak oynamaya kıyalamayacak ömür boyu saklayacağı bi hediye :)
www.yaseminkale.blogcu.com

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin