04 Nisan 2009

NİNEDEN BÜTÜN DOSTLARIMA TEŞEKKÜRLER.

GÜNÜMÜZDE HALA GÜZEL İNSANLARIN VAR OLABİLECEĞİNİ BİLİYORDUM.ANNELERİNİZ BENİM YAŞIMDALAR ÇÜNKİ,BİZ GÜZEL İNSANLAR YETİŞTİRMEK İÇİN UĞRAŞTIK.BÜYÜKLERİMİZDEN GÖRDÜĞÜMÜZ GİBİ. BİTMEMİŞTİR İNSANLIK DİYORDUM. BİRBİRİMİZİ GÖRMEDEN DE SEVDİK DOSTLUKLAR KURDUK.HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM.ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.AĞLATTINIZ BENİ AMA MUTLULUKTAN.VAR OLUN GENÇLER .BEN GÜNLERE FİLAN GİTMEYEN KİTAP OKUYAN,ÖRGÜ ÖREN,TORUN BÜYÜTEN BİR NİNEYİM.BENİ YALNIZ BIRAKMADIĞINIZ İÇİN ÇOOK TEŞEKKÜRLER.YAŞLANINCA DA EL İŞLERİ YAPIN.GÜZELLİKLER YARATIN,GÜZEL İNSANLAR SİZİ DE BULACAKTIR.

9 yorum:

edaca dedi ki...

kız nınem bugun duygusal gunundesın herhalllll :))
aslında sonuna kadar haklısın gercekten sanal alaemde bı cogumuz buyuk paylasımlar vede dostluklar paylasıyoruz ınsallah nıce yılarda beraber olmak umıdıyle ....

Unknown dedi ki...

EDA CIĞIM,ARTIK İSTANBUL DA İNSANLAR BİRBİRİNE SELAM VERMEYE BİLE KORKAR OLDULAR.DAHA ÇOK AKRABA İLİŞKİLERİ SÜRÜP GİDİYOR.ONUN İÇİN SİZLER ÇOK KIYMETLİSİNİZ.

Hayal Arkadaşlarım dedi ki...

Ninecim bloğuna girince aaaa bahar gelmiş buraya dedim. Çok güzel olmuş gerçekten. Sizede böylesi yakışırdı. Header a bayıldım.

Sevgiyle kalın.

uzmanamator dedi ki...

Sevgi paylaşmanın en güzel yolunu icra ediyorsunuz ve bu blog dostluklarımız sayesinde içimizdeki sevgiyi hep beraber paylaşıp birbirimizi mutlu ediyoruz ..
Sağlıkla daha nice sevgi dolu yıllara :) az önce doğumgünü maili yazdım etkisinde bir yorum oldu :)

uzmanamator dedi ki...

Minik amugurumimi beğenmenize çok sevindim .Teşekkür ederim :)beceremediğimi düşünüce bıraktım halen kulaksız ve gözsüz duruyor televizyonun üzerinde.Nette ilk amugurumiye eşim rastladı yapabilir misin dedi yapabilirmişim gibi göründü gözüme ama bulduğum örnekler hep minikti benim yaptığımda minik olacaktı,ama ipliğim ve tığım kalındı pek olmadı sonra da derler ya yüreksiz oldum koydum kenara ...başka bahara bıraktım hevesimi :)elimde sayılar ve hatta kitap olmadan birşeye başlayıp tamamen resimden çıkarmak çok zorladı beni ondan sanırım :)

gulseyhan dedi ki...

canım ninecicim aslında arkadaşım sizi kendime cok yakın buluyorum kıtap okudugunuzuda duyunca cok sevındım gozumuzde yakın gozluklerle hem kıtap okuyup hem örgü örüyoruz birde napıcan bu oyuncakları diye tepkide alıyoruz ama ben cok sevıyorum ve sızlerle paylastıgım ıcın cok mutlu oluyorum
Yeni blogun hayırlı olsun deyıp calısmalarının devamını beklıyorum

Unknown dedi ki...

KİM NE DERSE DESİN,BİZ YAPMAKTAN MUTLUYSAK KİMSEYİ İLGİLENDİRMEZ GÜLSYHANCIĞIM.YAPTIKLARIN ÇOK GÜZEL DEVAM.KİTABA GELİNCE HİÇ DURMADAN HİÇ BIKMADAN YENİ ÇIKANLARI DA TAKİPTEYİM,YAŞLANINCA AZ UYUNUYOR BİR SÜRÜ VAKİT KALIYOR HERŞEYİ YAPMAYA.AYRICA BEN BİR KÜTÜPHANECİ KIZIYIM.SEVGİLER

KelebekGibi dedi ki...

Sen ne iyi bir insansin nine yaa, senin gibi biri sevilmezmi hic, bende duygulandim yazini okuyunca, iyiki varsin :)

edaca dedi ki...

NINEMCIM AMİNNNNNNNNNNN AMİNNN INSALLAH AMA BEN YORUMU YANLISLA SILDIMMMMMMMMMM :((((

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin