03 Nisan 2009

EDA' MA MİLYONLARCA TEŞEKKÜRLER VE ÖPÜCÜKLER

BLOGUM ÇOOK GÜZEL OLMUŞ.TAM SÜRPRİZ OLDU.ÇINARI UYUTUP BİLGİSAYARI AÇINCA VAV DİYE BİR ÇIĞLIK ATTI NİNE.CANIM EDA'CIĞIM NİNEYE HEDİYE YAPMIŞTI.NİNE BİLGİSAYAR BİLMEDİĞİ İÇİN HEDİYEYİ UYGULAMAK TA ONA KALDI.NASIL SEVİNDİM NASIL MUTLU OLDUM BİLEMEZSİNİZ.ALLAH ONUN DA BÜTÜN DİLEKLERİNİ YERİNE GETİRSİN İNŞALLAH.ÇOK ZAHMET OLDU BİLİYORUM AMA ÇOK DA GÜZEL OLMUŞ,ELLERİNE YÜREĞİNE SAĞLIK.(EDACA30)SÜRPRİZLER BİTMEMİŞ DİĞER BLOGUM NİNENİN SEÇTİKLERİ DE YEPYENİ VE ÇOK ŞIK OLMUŞ MİLYARLARCA ÖPÜCÜK VE TEŞEKKÜRLER.

5 yorum:

edaca dedi ki...

aaaaaaaa nınecım ne demek efendım saglıkla keyıfle kullan orduklerınle nıce yıllar beraber olmak dılegıyle bende senı tanıdıgıma cok memnunuum Allah senınde dıleklerını kabul eylesın olurmu kuzum yarım elmaaa gonul alma bızımkısı :))) koccaman sevgıler operım canım :)

Betül dedi ki...

Ninecim, harika bir şablon olmuş, tam size yaraşır bir dizayn olmuş bu, güle güle kullanın, edacım her zaman, ne yapsa en iyisini yapar, ellerine sağlık edacığımın, çok zevkli ve beceriklidir.bu işleri çok iyi bilir, ustasıdır, hepimizin gözü gönlü açılacak buraya geldikçe, güle güle kullanalım. :)

Adsız dedi ki...

çok güzel olmuş..Çok da hoş bir süpriz...güle güle kullanın..

embir dedi ki...

ninelerin en tatlısı bloğunun yeni yüzü çok güzel olmuş, eda bu konuda harika, güzel süprizlerle bloglarımızı şenlendiriyor sağolsun.

KelebekGibi dedi ki...

Cok güzel olmus bende cok begendim Edaca ne güzel bir sürpriz yapmissin yüregine saglik. Nine güzel sayfanda nice paylasimlara :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin